Μαθητικά θέματα


Έκτακτη ενημέρωση για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές

Έκτακτη ενημέρωση για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές: από αύριο Δευτέρα 16/11/2020 όλη η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου θα κάνει τα μαθήματα Webex με την επιλογή minedu-secondary2.webex.com.
Αυτό έγινε για την καλύτερη διαχείριση του δικτύου.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης
Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός

Τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ για την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία

To τηλεοπτικό μήνυμα υπογράφεται από το ΚΕΘΙ (Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Εθνικό Συμβούλιο ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία. Το ΥΠΠΕΘ αποτελεί, επίσης, τακτικό μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ενάντια στον Ρατσισμό και τη Μισαλλοδοξία, και έχει στηρίξει τη δημιουργία του εν λόγω spot, το οποίο αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την ένταξη των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο.

 


Δελτία Τύπου για την επιλογή υποψηφίων σε στρατιωτικές σχολές και σχολές αστυνομίας για το 2016-2017

Στο έγγραφο που επισυνάπτεται περιέχονται Δελτία Τύπου για:

  • την εγκύκλιο ΓΕΕΘΑ προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ, καθώς και διευκρινιστικές οδηγίες της εγκυκλίου προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.
  • την εγκύκλιο της Ελληνικής Αστυνομίας προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των Σχολών Αξιωματικών και των Σχολών Αστυφυλάκων, καθώς και διευκρινιστικές οδηγίες της εγκυκλίου προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Εγγραφές μαθητών στις Α΄ τάξεις και χωροταξική κατανομή σχολείων Ν. Χίου

Στα συνημμένα έγγραφα θα βρείτε την χωροταξική κατανομή των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χίου, καθώς και διευκρινίσεις σχετικές με την εγγραφή των μαθητών σε αυτές.