Πρόσκληση για κάλυψη λειτουργικών κενών σχ. έτους 2020-2021

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κάλυψης λειτουργικών κενών στις σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Χίου για το σχ. έτος 2020-2021, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων:

α) για τοποθέτηση (αφορά όσους βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ)

β) για διάθεση σε σχ. μονάδα για συμπλήρωση ωραρίου (αφορά όσους έχουν οργανική θέση και είναι λειτουργικά υπεράριθμοι)

γ) για απόσπαση σε σχ. μονάδα εντός ΠΥΣΔΕ και εντός της ίδιας περιοχής

δ) για απόσπαση σε σχ. μονάδα  εντός ΠΥΣΔΕ από περιοχή σε περιοχή (από Α΄σε Β΄ Χίου ή από Β΄σε Α΄Χίου)

ε) για τοποθέτηση/διάθεση/ απόσπαση σε λειτουργικά κενά Τμημάτων Ένταξης

Δεδομένου ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα από το Υ.ΠΑΙ.Θ. οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και, επομένως, δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθούν με ακρίβεια τα λειτουργικά κενά, συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να θεωρήσουν ότι σε όλες τις σχολικές μονάδες υπάρχουν λειτουργικά κενά ανά κλάδο και ειδικότητα και να δηλώσουν όλα τα σχολεία που επιθυμούν, κατά σειρά προτίμησης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Τετάρτη 8-7-2020 έως και Παρασκευή 14-8-2020. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά  (σαρωμένες ή σε ευκρινή φωτογραφία, αλλά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με ιδιόχειρη υπογραφή) στη διεύθυνση mail@dide.chi.sch.gr , υπόψη Γραμματείας ΠΥΣΔΕ. Οι αριθμοί πρωτοκόλλου των αιτήσεων θα αποσταλούν στα σχολεία συγκεντρωτικά, μέσα στον Αύγουστο.

Επίσης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση-δήλωση προτίμησης σχολείων για κάλυψη λειτουργικών κενών σχ. έτους 2020-21, να μεταφορτώνουν και τα αντίστοιχα -πρόσφατα- δικαιολογητικά που επικαλούνται στην αίτησή τους, όπως σημειώνεται άλλωστε και στη φόρμα της αίτησης. Τα δικαιολογητικά αυτά, κατά περίπτωση, είναι: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση φοίτησης τέκνου, βεβαίωση συνυπηρέτησης (δεν απαιτείται αν ο/η σύζυγος είναι εκπαιδευτικός στη Β΄θμια Εκπαίδευση), πιστοποιητικό εντοπιότητας, πιστοποιητικό ΚΕΠΑ (για ειδικές κατηγορίες). Σε περίπτωση που οι εκπαιδευτικοί έχουν πρόσφατα υποβάλει αντίστοιχο δικαιολογητικό στη ΔΔΕ Χίου, να μας ενημερώνουν σχετικά ώστε να το ανασύρουμε από τον Ατομικό τους Φάκελο.

Επισυνάπτονται τα έντυπα των σχετικών αιτήσεων.

Κοινοποίηση: