Oδηγίες για αναπληρωτές

Ενημερώνουμε τους αναπληρωτές που προσελήφθησαν στην Α΄και Β΄ Χίου ότι τα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν, κατά περίπτωση, στα σχολεία προσωρινής τοποθέτησής τους, έχουν αποσταλεί στo προσωπικό τους e-mail, προς διευκόλυνσή τους. Παρακαλούνται να διαβάσουν πρώτα προσεκτικά τις οδηγίες και στη συνέχεια να συνεχίσουν με τη συμπλήρωση των εντύπων που τους αφορούν. Σε κάθε περίπτωση, οι Διευθυντές/-ντριες των σχολείων όπου θα τοποθετηθούν προσωρινά, θα είναι ενήμεροι για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί και θα τους καθοδηγήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την ηλεκτρονική αποστολή του Εντύπου 16 (Δήλωση προτίμησης σχολείων) στην Υπηρεσία μας (mail@dide.chi.sch.gr) λήγει την Παρασκευή 28-8-2020. Κανένα άλλο έντυπο ή δικαιολογητικό δεν θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Δ.Ε.

Δεδομένου ότι κάποια από τα έντυπα που πρέπει να συμπληρωθούν ανακοινοποιήθηκαν στο ορθό από το ΥΠΑΙΘ, καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη εκτυπώσει τα πρώτα έγγραφα να τα αντικαταστήσουν με τα ορθά, τα οποία έχουν αποσταλεί στο προσωπικό τους e-mail.

Πέραν των υπολοίπων δικαιολογητικών, η προσκόμιση στο σχολείο προσωρινής τοποθέτησης του περσινού ΑΔΚΥ, εφόσον υπάρχει, θα διευκόλυνε κατά πολύ το έργο της Υπηρεσίας μας.

Τέλος, εάν κάποιος αναπληρωτής δεν επιθυμεί να αναλάβει υπηρεσία, οφείλει να αποστείλει ηλεκτρονικά Υ.Δ. στην Υπηρεσία μας, στην οποία να δηλώνει ότι δεν αποδέχεται την πρόσληψή του.

Οι αναπληρωτές θα ενημερωθούν για το σχολείο προσωρινής τους τοποθέτησης το αργότερο μέχρι 31-08-2020, ώστε να παρουσιαστούν εκεί στις 1 ή 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ.

 

Σύνδεσμος για δικαιολογητικά Αναπληρωτών https://we.tl/t-91I1jxNfO2

Κοινοποίηση: