Τροποποιήσεις τοποθετήσεων – Διαθέσεων σε Λειτ. Κενά. Συμπληρωματικές Τοποθετήσεις – Διαθέσεις (ΠΡΑΞΗ ΠΥΣΔΕ 23, 12-9-2018)


Τοποθετήσεις-Αποσπάσεις-Διαθέσεις Εκπ/κών, Πράξη ΠΥΣΔΕ 22, 6-7/9/2018


Δικαιολογητικά προσληφθέντων αναπληρωτών 2018-2019

Στο συνημμένο αρχείο μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε στην Υπηρεσία μας, κατά την πρώτη ημέρα που θα αναλάβετε υπηρεσία.


Πρόσκληση δήλωσης περιοχών προτίμησης υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2018-19

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί τους εγγεγραμμένους στους:

(α) οριστικούς ενιαίους πίνακες αναπληρωτών όλων των κλάδων, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2018-2019,
(β) οριστικούς Κύριους και Επικουρικούς πίνακες αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), σχολικού έτους 2018-2019,

καθώς και όσους υπέβαλαν αίτηση ένταξης στους αντίστοιχους πίνακες ωρομισθίων, στο πλαίσιο των ως άνω υπουργικών αποφάσεων, να δηλώσουν περιοχές προτίμησης για πρόσληψή τους ως αναπληρωτών, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου ή/και ως ωρομισθίων, στη γενική εκπ/ση, στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, στα μουσικά σχολεία, στα καλλιτεχνικά σχολεία, στα σχολεία εκκλησιαστικής εκπαίδευσης, στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, στις δομές υποδοχής για την εκπαίδευση των προσφύγων (ΔΥΕΠ), κατά περίπτωση, για το σχολικό έτος 2018-2019.

Οι δηλώσεις περιοχών προτίμησης υποβάλλονται από την Παρασκευή 24 έως και την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018


«Κύρωση οριστικού αξιολογικού πίνακα κατάταξης υποψήφιων προσωρινών αναπληρωτών κλάδου ΔΕ01-Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για τις δομές της Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.), καθώς και για την εξειδικευμένη υποστήριξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Γενικής Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, με ισχύ για το σχολικό έτος 2018-2019»


Έκδοση αποτελεσμάτων του Κ.Π.Γ., εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2018 για τις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων  ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Εξετάσεων  του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2018 , για τις  γλώσσες :  Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική για τα επίπεδα : (περισσότερα…)


Ανακοίνωση – Πρόσκληση ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στα ελληνόφωνα τμήματα και στις θέσεις διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης για το σχολικό έτος 2018-2019


Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά και απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ (ΠΡΑΞΗ 18/21-6-2018)

 

Ανακοινώνεται ότι με την υπ’ αριθ. 18/21-6-2018 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Χίου ορίστηκε προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

  • συμπλήρωσης ωραρίου σε λειτουργικά κενά
  • τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά όσων βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ
  • απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ,

από την ανάρτηση της παρούσας και  μέχρι Δευτέρα,  16-7-2018  και ώρα  14:00.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να θεωρήσουν ότι λειτουργικά κενά μπορεί να προκύψουν σε οποιοδήποτε σχολείο.

Το ΠΥΣΔΕ θα ανακοινώσει τα λειτουργικά κενά των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Χίου αμέσως μετά την έκδοση των Υπουργικών Αποφάσεων απόσπασης εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και σε ΣΜΕΑΕ και η τοποθέτηση των ενδιαφερομένων στα κενά αυτά θα γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου.

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ θα παραμείνουν στις σχολικές μονάδες της τελευταίας τους τοποθέτησης μέχρι την τοποθέτησή τους σε νέο λειτουργικό κενό.

Αναρτώνται υποδείγματα αιτήσεων.


Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα οργανικά κενά (Πράξη ΠΥΣΔΕ 17/25-5-2018) – Ορθή Επανάληψη

Ανακοινώνεται διορθωμένος ο πίνακας με τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα οργανικά κενά.
Ανακοινώνεται διορθωμένος ο τελικός πίνακας οργανικών κενών, που διαμορφώθηκε με την υπ’ αριθμ. 17/25-5-2018 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Χίου, μετά τις τοποθετήσεις στα εναπομείναντα οργανικά κενά.


Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα οργανικά κενά (Πράξη ΠΥΣΔΕ 17/25-5-2018)

Ανακοινώνεται ο πίνακας με τις τοποθετήσεις  εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα οργανικά κενά.

Ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας οργανικών κενών, όπως αναμορφώθηκε με την υπ’ αριθμ. 17/25-5-2018 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Χίου, μετά τις τοποθετήσεις στα εναπομείναντα οργανικά κενά.