Χαιρετισμός του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου Αιμιλιανού Ευαγγελινού

Χαιρετισμός του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

 Αιμιλιανού Ευαγγελινού

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως  Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, σας απευθύνω εγκάρδιο  χαιρετισμό.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των προκλήσεων και του μεγέθους της ευθύνης που μου αναλογεί, υπόσχομαι να σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης σας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων, αναγκών και απαιτήσεων της εκπαιδευτικής καθημερινότητας.

Σαν ένας από εσάς και γνωρίζοντας εκ των έσω τις αντίξοες συνθήκες εργασίας αλλά και τα θέματα της σχολικής ζωής, θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων, το έργο των συναδέλφων και τη μόρφωση των μαθητών μας.

Σας εύχομαι να έχετε υγεία και καλή δύναμη ώστε να αντεπεξέλθετε στο ομολογουμένως δύσκολο αλλά και σπουδαίο έργο, που με περίσσευμα ψυχής επιτελείτε.

Ευελπιστώ σε γόνιμη συνεργασία και ουσιαστική συμπόρευση με τις Διευθύνσεις αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων για τη διασφάλιση της ποιότητας στην εκπαίδευση της Χίου μας.  Με αισιοδοξία, αρμονική συνεργασία όλων, πίστη στις δυνατότητές μας αλλά και πραγματική αγάπη  για το εκπαιδευτικό έργο και τους μαθητές μας θα τα καταφέρουμε! Μαζί!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αιμιλιανός Ευαγγελινός

Χαιρετισμός-προς-εκπαιδευτικούς_page-0001 (2)

Κοινοποίηση: