Πίνακες μοριοδότησης των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών (σχ. έτος 2021-2022)

Η Δ.Δ.Ε. Χίου ανακοινώνει σήμερα 13-12-2021 τους πίνακες με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτουμένων μετάθεση εκπαιδευτικών.

Επισημαίνεται ότι δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτουμένων μετάθεση σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία. Οι μεταθέσεις στα σχολεία αυτά πραγματοποιούνται βάσει προσόντων και όχι μοριοδότησης.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι οι προθεσμίες ανάρτησης πινάκων μοριοδότησης είναι δεσμευτικές μόνο ως προς τη διαδικασία των μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή και όχι των βελτιώσεων-οριστικών τοποθετήσεων. Οι πίνακες μοριοδότησης των εκπαιδευτικών που αιτούνται βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση θα ανακοινωθούν κατά την περίοδο τοποθετήσεων σε οργανικά κενά.

Από 13/12/2021 μέχρι και 17/12/2021 θα υποβάλλονται ενστάσεις επί των πινάκων μοριοδότησης  με απλή αίτηση προς το ΠΥΣΔΕ ΧΙΟΥ και μόνον  ηλεκτρονικά στο mail@dide.chi.sch.gr  με θέμα:

?[ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ]_ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 2021-2022?.

Κοινοποίηση: