Πρόσκληση μονίμων εκπαιδευτικών για κάλυψη λειτουργικών κενών σχ. έτους 2021-2022 (δεν αφορά νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς).

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κάλυψης λειτουργικών κενών στις σχολικές μονάδες της Δ.Δ.Ε. Χίου για το σχ. έτος 2021-2022, καλούνται οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν αίτηση-δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων:

α) για τοποθέτηση (υποχρεωτικά για όσους βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ και όσους έχουν πάρει απόσπαση από άλλο ΠΥΣΔΕ)

β) για απόσπαση σε σχολική μονάδα εντός ΠΥΣΔΕ και εντός της ίδιας περιοχής ή από περιοχή σε περιοχή (από Α΄σε Β΄ Χίου ή από Β΄σε Α΄Χίου)

γ) για εξ ολοκλήρου διάθεση σε  άλλη σχολική μονάδα

δ)για μερική διάθεση σε άλλη σχολική μονάδα για συμπλήρωση ωραρίου (αφορά όσους έχουν οργανική θέση και είναι λειτουργικά υπεράριθμοι)

ε) για τοποθέτηση/διάθεση/ απόσπαση σε λειτουργικά κενά Τμημάτων Ένταξης

Συνιστάται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να θεωρήσουν ότι σε όλες τις σχολικές μονάδες υπάρχουν λειτουργικά κενά ανά κλάδο και ειδικότητα και να δηλώσουν όλα τα σχολεία που επιθυμούν, κατά σειρά προτίμησης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από Δευτέρα  2-8-2021 έως και Τρίτη 10-8-2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά  (σαρωμένες και με ιδιόχειρη υπογραφή) στη διεύθυνση mail@dide.chi.sch.gr , υπόψη Γραμματείας ΠΥΣΔΕ.

Επισυνάπτεται το έντυπο της αίτησης και πίνακας με τις σχολικές μονάδες Α ΄ και Β΄ Χίου.

 

Κοινοποίηση: