ΚΠΓ: Ενημέρωση υποψηφίων_Ώρες εξέτασης προφορικών

Αγαπητοί υποψήφιοι,

Το Σάββατο, 13/5/2023 και την Κυριακή 14/5/2023 , θα διεξαχθούν στο 1ο Γενικό Λυκείου Χίου οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στα επίπεδα Α’ και Β’.

Καλείστε να παρευρίσκεστε έξω από την κεντρική είσοδο του σχολείου τουλάχιστον 20-30 λεπτά νωρίτερα της εξέτασής σας σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων. Προσοχή, δε δίνετε σημασία στις ώρες εξέτασης του επιπέδου Γ’ μιας και δε διεξάγεται το επίπεδο αυτό στη Χίο.

Όπου αναφέρεται στο πρόγραμμα η ΕΝΟΤΗΤΑ 4, αυτή αφορά στα προφορικά (ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ). Εν συντομία, το Σάββατο 13/5/2023 το επίπεδο Α’ δίνει ΕΝΟΤΗΤΕΣ 2, 1 και 3, και την Κυριακή 14/5/2023 την ΕΝΟΤΗΤΑ 4. Το επίπεδο Β’, αντιστρόφως, δίνει το Σάββατο 13/5/2023 την ΕΝΟΤΗΤΑ 4 και την Κυριακή 14/5/2023 τις ΕΝΟΤΗΤΕΣ 2,1, και 3.

Αναφορικά με την προφορική εξέταση κάθε γλώσσας, στο κάτω μέρος του άρθρου θα βρείτε επισυναφθέντα τα ζευγάρια (ή τις τριάδες) και την ακριβή ώρα εξέτασης του κάθε υποψηφίου. Και σε αυτή την περίπτωση, οφείλετε να παρευρίσκεστε 30 λεπτά νωρίτερα, έξω από την κεντρική είσοδο του 1ου ΓΕΛ. Η ανακοίνωση των ζευγαριών δε γίνεται με ονοματεπώνυμο αλλά με τον κωδικό του κάθε υποψηφίου.

Όλες οι σχετικές ονομαστικές καταστάσεις, από την Τετάρτη, 10/5/2023, το μεσημέρι, θα είναι αναρτημένες έξω από το 1ο ΓΕΛ.

Όλοι οι εξεταζόμενοι να έχουν μαζί τους:

  1. Το δελτίο υποψηφίου
  2. Την ταυτότητά τους ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοπροσωπίας με το οποίο και έκαναν την αίτησή τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα στοιχεία του εγγράφου ταυτοπροσωπίας ΠΡΕΠΕΙ να είναι ακριβώς ίδια με τα στοιχεία στο δελτίο υποψηφίου. Σε διαφορετική περίπτωση, οι υποψήφιοι να έχουν μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση υπογεγγραμένη (είτε και ψηφιακά βεβαιωμένη μέσω gov.gr) όπου να δηλώνουν τις όποιες αλλαγές και να δηλώνουν τα ορθά στοιχεία. Επίσης, σε περίπτωση προσέλευσης υποψηφίου με διαβατήριο, όπου δεν αναφέρεται πατρώνυμο/μητρώνυμο, πάλι στην υπεύθυνη δήλωση να δηλώνονται τα στοιχεία που λείπουν.
  3. Δύο στυλό μαύρο ή μπλε ΠΟΥ ΔΕ ΣΒΗΝΟΥΝ. Απαγορεύεται η χρήση blanco.
  4. Νερό

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση / πληροφορία, που δεν απαντώνται στο παρόν κείμενο και στα επισυναφθέντα αρχεία του, ή εάν δε βλέπει κάποιος υποψήφιος τον κωδικό του στα ζεύγη/τριάδες των προφορικών, να επικοινωνήσει άμεσα στο τηλ. 6972121360 (Γιάννης Προδρόμου) για να διευθετηθεί έγκαιρα το όποιο θέμα.

Η επιτροπή εξετάσεων εύχεται σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία, με χαμόγελο στα χείλη και έλλειψη ψυχοφθόρου άγχους. 🙂

 

Κοινοποίηση: